Klik hier voor onze prijzen:Meest verkochte format

Commercials

Commercial Alsa Reizen by temjingles

Commercials

TEMjingles kan naast hun specialisatie jingles, ook radio Commercials leveren.

Radio heeft een hele brede doelgroep denk aan de grotere stations, maar ook regionale omroepen en Lokale omroepen en ook internetradio. Tal van radiostations met allemaal een eigen doelgroep. Radio Reclame heeft de kracht om in een korte tijd een product in de markt te zetten. Het voordeel is dat je er niet aan voorbij kunt bladeren en het tot in de emotie van de mens doordringt. Ook is het mileuvriendelijk! TEMjingles produceert commercials die uw naamsbekendheid verhogen en een omzetstijgende werking hebben!

Verhogen naamsbekendheid

Radio commercials bieden de ideale mogelijkheid voor het verhogen van uw naamsbekendheid. Voor themareclame of speciale acties èn om toeloop te creëren bij speciale evenementen, sportwedstrijden, stuntverkopen of seizoensacties. Het is mogelijk een radio commercial aan te passen aan verschillende omstandigheden zoals het weer, een bepaald seizoen of een speciaal evenement.

TEMjingles bied nu ook een commercial herhaal functie.
U besteld 1 commercial, waar bijvoorbeeld elke week de nieuwe weekaanbieding in wordt gezet.
Een dergelijke herhaal aanbieding kost u eenmalig een commercial, en dan per herhaling 9 euro ex btw.

Het is een bewezen feit dat radioreclame werkt. Het is niet voor niets dat grote bedrijven een reclamebureau in de hand nemen voor o.a. radio reclame. Het dringt namelijk door tot het onbewuste van de mens.

TEMjingles commercials worden gemaakt in nauwe samenwerking met de klant.